امیر میران آملی در حاشیه کمیته تخصصی کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار بازار با بیان اینکه مازندران بخش عمده ای از گوشت مرغ مورد نیاز تهران را تامین می کند، اظهار داشت: گوشت مرغ در استان کیفیت خاصی دارد و بیشتر تولید در تهران و میدان باخمن می باشد.
وی با بیان اینکه گوشت مرغ در استان کیفیت بالایی دارد، گفت: میزان تولید در استان رو به رشد است و باید از ظرفیت های موجود برای توسعه تولید استفاده شود.
وی برنامه ریزی پایداری تولید را موضوعی مهم خواند.
بیش از 2400 مرغداری در مازندران وجود دارد که 11 درصد گوشت مرغ کشور را تولید می کنند.
آیا این اخبار اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید
(جمع: ۰ میانگین: ۰)