You are currently viewing تورم مواد غذایی ایران به ۲۳.۱ درصد کاهش یافت

تورم مواد غذایی ایران به ۲۳.۱ درصد کاهش یافت


– اخبار اقتصادی – به گزارش خبرگزاری تسنیم ، بانک جهانی در گزارشی از تورم مواد غذایی در جهان تورم مواد غذایی در ایران در چهارمین ماه سال 2024 را 23.1 درصد اعلام کرد که برابر با آوریل امسال نسبت به ماه قبل از آن بود. ماه 1.4 واحد کاهش یافته است. بانک جهانی سطح تورم مواد غذایی در ایران را در اسفند 1393 نسبت به اسفند 1402 24.5 درصد برآورد کرد. تورم مواد غذایی در ایران طی یک سال گذشته روندی نزولی داشته و در این مدت به یک سوم کاهش یافته است. در ماه های اسفند و فروردین، تورم مواد غذایی در ایران به 20 درصد رسید. نرخ تورم غذا در ایران در اردیبهشت 1392 برابر با اردیبهشت 1402 برابر با 5/77 درصد اعلام شد. تورم جهانی غذا در این کشور در آوریل 2024 برابر با 293 درصد است که بالاتر از هر کشور دیگری با تورم 186 درصد و زیمبابوه با تورم 105 درصد به ترتیب در رتبه های دوم و سوم قرار دارند. ترکیه با تورم 68 درصد در رتبه چهارم و ونزوئلا با تورم 58 درصد در رتبه پنجم قرار دارند.

آیا این اخبار اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید

(جمع: ۰ میانگین: ۰)