You are currently viewing آموزش ایجاد بخش هواشناسی در سایت با استفاده از Location Weather و Ventus

آموزش ایجاد بخش هواشناسی در سایت با استفاده از Location Weather و Ventus


بارگذاری…

آیا قصد دارید بخش هواشناسی را به سایت وردپرسی خود اضافه کنید؟ بسیاری از وب سایت‌ها از جمله سایت‌های خبری، سایت‌های آژانس‌های مسفارتی، هتل‌ها و… ممکن است نیاز داشته باشند تا یک قسمت پیش‌بینی آب و هوا در آینده را در اختیار کاربران خود قرار دهند. وردپرس به صورت پیش‌فرض این قابلیت را ارائه نمی‌دهد، بنابراین باید از افزونه برای افزودن این قابلیت به سایت خود استفاده کنید. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم شما را با آموزش ایجاد بخش هواشناسی در سایت آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

چه سایت‌هایی به بخش هواشناسی نیاز دارند؟

همه وب‌سایت‌ها نیازی به پیش بینی آب و هوا برای کاربران خود ندارند. با این حال، ممکن است مردم بر اساس شرایط آب و هوایی آینده تصمیم بگیرند. اگر شما صاحب یک وب سایت آژانس مسفارتی، رویداد، هتل و… هستید، ممکن است بازدید کنندگان به پیش‌بینی آب و هوای آینده علاقه‌مند باشند. بنابراین با نشان دادن این اطلاعات در وب سایت خود می‌توانید تجربه کاربری بهتری را ارائه دهید. این می‌تواند باعث شود که کاربر برای مدت زمان طولانی‌تر در سایت شما بماند. برخی از وب سایت‌هایی که نیاز به اضافه کردن بخش پیش‌بینی آب و هوا در سایت خود را دارند عبارت هستند از:

  • اخبار و رویدادهای محلی: وب‌سایت‌‌های خبری، پورتال‌‌های اجتماعی یا فهرست رویدادها می‌توانند از پیش‌بینی آب ‌وهوا بهره‌‌مند شوند.
  • وبلاگ های سفر و گردشگری: اگر سایت‌های مسافرتی و گردشگری را اداره می‌کنید، ارائه پیش‌بینی آب و هوا می‌تواند برای مخاطبان شما فوق‌العاده مفید باشد. بازدیدکنندگان می‌توانند سفرهای خود را به طور مؤثرتری برنامه‌ریزی کرده و بدانند چه شرایط آب و هوایی را باید انتظار داشته باشند.
  • فعالیت ها و ورزش در فضای باز: اگر وب‌سایت شما مربوط به فعالیت‌های خارج از منزل، ورزش و سرگرمی‌های تفریحی باشد، می‌توانید پیش بینی آب و هوا را نشان دهید.
  • برنامه ریزی رویداد و عروسی: برنامه ریزان رویداد و وب‌سایت‌های عروسی می‌توانند پیش بینی آب و هوا را در سایت‌های وردپرسی نشان دهند.
  • وب ‌سایت‌ های آموزشی: وب‌سایت‌‌های آموزشی می ‌توانند از پیش‌ بینی آب ‌و هوا برای درس‌‌های جغرافیا یا آموزش الگوهای اقلیمی و تأثیر آن بر مناطق مختلف به دانش‌ آموزان استفاده کنند.

آموزش ساخت بخش هواشناسی در وب سایت

یکی از بهترین و ساده‌ترین روش‌ها برای ساخت بخش هواشناسی، استفاده از افزونه وردپرس است. خوشبختانه افزونه‌های مختلفی در این خصوص ارائه شده است که ما در این مطلب قصد داریم پلاگین Location Weather وVentus  را به شما معرفی کنیم.

Location Weather قدرتمندترین و آسان‌‌ترین افزونه پیش‌ بینی آب و هوا در وردپرس است که به شما این امکان را می‌دهد تا آب و هوا و پیش ‌بینی نامحدودی را در هر نقطه از وب‌سایت وردپرس خود ایجاد و نمایش دهید. افزونه به شما این امکان را می‌دهد تا یک نمای آب و هوا ایجاد کنید، مکان خود را انتخاب کنید، داده‌های آب و هوا را انتخاب و ظاهر و احساس آن را با چند کلیک سفارشی نمائید. همچنین می‌توانید با کپی کردن کدکوتاه، آن را در هر نقطه از سایت خود از جمله: پست‌ها، صفحات، ویجت‌های متنی یا مستقیماً در فایل‌های PHP قالب وردپرس خود جایگذاری کنید. علاوه بر آن می‌توانید چندین پیش بینی آب و هوای مختلف را در همان صفحه نشان دهید. طیف گسترده‌ای از ویژگی‌های سفارشی‌‌سازی قوی را با سهولت استفاده به شما ارائه می‌دهد، که پیش‌ بینی ‌کنندگان آب و هوا را به مخاطبان شما مرتبط ‌تر می‌کند و با برند و سبک سایت شما سازگار می‌شود. با آموزش ساخت بخش هواشناسی در وب سایت همراه باشید.

بیشتر بخوانید: شورت کدهای ووکامرس چیست و چه کاربردهایی دارند؟ 

1- آموزش ایجاد بخش هواشناسی در سایت با استفاده از Location Weather

Location Weather یک افزونه وردپرس مناسب برای مبتدیان است که به شما امکان می‌دهد پیش بینی آب و هوا را به هر صفحه یا پست یا منطقه آماده ابزارک اضافه کنید. با استفاده از این افزونه می‌توانید سرعت باد، دما، فشار هوا، دید و موارد دیگر را نشان دهید.

حتی می‌توانید گزارش آب و هوا را برای چندین مکان در یک صفحه نشان دهید.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که افزونه Location Weather را در سایت خود نصب و فعال کنید. خوشبختانه یک نسخه رایگان از این افزونه در مخزن وردپرس به ثبت رسیده که می توانید به سادگی آن را در سایت خود نصب کنید. برای اینکار؛ وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش افزونه‌ها روی گزینه افزودن کلیک کنید. سپس نام افزونه را درباکس بالای صفحه وارد و سرچ نمائید. پس از اینکه افزونه برای شما پیدا شد، کافیست آن را نصب و فعال نمائید. همچنین اگر با طریقه نصب افزونه آشنایی ندارید به شما پیشنهاد می‌کنم که مطلب “چگونه در وردپرس افزونه اضافه کنیم؟ راه های نصب پلاگین در وردپرس” را مشاهده نمائید.

برای دسترسی به  بخش آب و هوا، شما باید یک کلید API ایجاد و سپس آن را به تنظیمات افزونه اضافه کنید. حال برای ایجاد یک کلید، از بخش Location Weather روی گزینه Settings کلیک کنید. سپس باید روی لینک ” دریافت کلید API” کلیک نمائید.

با اینکار وارد صفحه ای می شوید که می توانید با وارد کردن آدرس ایمیل و ایجاد رمز عبور، یک حساب OpenWeatherMap رایگان ایجاد کنید. پس از ورود به حساب OpenWeatherMap خود ، فقط روی نام خود در نوار ابزار کلیک و سپس “کلیدهای API من” را انتخاب نمائید.

در این صفحه ، یک کلید API پیش فرض را مشاهده خواهید کرد. حال باید کلید را کپی کنید.

حال باید وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و کلید API را در جعبه کلید API OpenWeather قرار دهید. با انجام این کار، برای ذخیره کلید API بر روی دکمه “ذخیره تنظیمات” کلیک کنید.

در مرحله بعدی از نحوه ایجاد بخش هواشناسی در سایت با استفاده از Location Weather،  باید از بخش Location Weather روی گزینه Add New کلیک نمائید.

برای شروع، یک عنوان برای پیش بینی آب و هوا وارد کنید. این در بالای پیش بینی آب و هوا در وب سایت وردپرس شما ظاهر می شود، بنابراین برای بازدید کنندگان قابل مشاهده خواهد بود.

پس از آن، شما باید به بخش “City Name” مراجعه و مکان پیش بینی آب و هوا را وارد کنید. از آنجا که ما از نسخه رایگان افزونه استفاده می‌کنیم، باید از قالب “شهر، کشور” استفاده کنید.

پس از انجام این کار، واحدهایی را که آب و هوای محل برای دما، فشار و سرعت باد استفاده می کند را بررسی و تغییرات لازم را ایجاد کنید.

در مرحله بعد، وارد تب Display Options شده و اطلاعاتی را که قصد دارید در وبلاگ وردپرس خود نشان دهید را انتخاب کنید.

سایر تنظیمات آن بسیار ساده است که به سادگی می توانید آنها را پیکربندی کنید.

بیشتر بخوانید: برندینگ یا برندسازی چیست + بررسی اهمیت Branding 

 

2- چگونگی ایجاد بخش هواشناسی در وب سایت با افزونه Ventus

افزونه Ventus یک پلاگین کاربردی وردپرس است که به شما این امکان را می‌دهد تا قابلیت هواشناسی را به ابزارک های سایت خود اضافه کنید. اولین کاری که باید انجام دهید این است که افزونه  Ventus را در سایت خود نصب و فعال کنید. خوشبختانه یک نسخه رایگان از این افزونه در مخزن وردپرس به ثبت رسیده که می‌توانید به سادگی آن را در سایت خود نصب کنید. برای اینکار؛ وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از بخش افزونه ها روی گزینه افزودن کلیک کنید. سپس نام افزونه را درباکس بالای صفحه وارد و سرچ نمائید. پس از اینکه افزونه برای شما پیدا شد، کافیست آن را نصب و فعال نمائید. همچنین اگر با طریقه نصب افزونه آشنایی ندارید به شما پیشنهاد می‌کنم که مطلب “چگونه در وردپرس افزونه اضافه کنیم؟ راه های نصب پلاگین در وردپرس” را مشاهده نمائید.

این افزونه بسیار ساده است و تمام تنظیمات در خود ویجت ذخیره می شوند. در ابتدا وارد پنل خود شده و سپس از بخش نمایش روی گزینه ابزارک ها کلیک کنید. موقعیت ابزارک مورد نظر خود را برای اضافه کردن ویجت پیدا کنید. سپس روی دکمه “+” در آن منطقه کلیک و ویجت نقشه Weather Weather را جستجو کنید. حال کافیست ویجت نقشه را به هر قسمتی که می خواهید بکشید و رها کنید.

پس از آن، در اولین قدم باید یک عنوان برای ابزارک وارد کنید. همچنین در تنظیمات ابزارک می توانید ارتفاع و عرض ویجت را تنظیم کنید.

در مرحله بعد، می‌توانید با انتخاب دور گوشه ها، ظاهر ویجت را سفارشی کنید. به صورت پیش‌فرض، ویجت به صورت مربع است، بنابراین مقدار صفر دارد. هرچه مقدار بالاتر باشد، ویجت گرد‌تر می‌شود.

اکنون زمان آن رسیده است که مهمترین قسمت ویجت یعنی آب و هوا را انتخاب کنید. این می‌تواند کمی مشکل باشد زیرا شما مانند اکثر ابزارک‌های آب و هوایی یک شهر یا کشور را انتخاب نمی‌کنید، اما در عوض، نیاز به ورود به عرض جغرافیایی و طول جغرافیایی دارید. در صورتی که روی لینک زیر این جعبه ها کلیک کنید، می‌توانید از یک نقشه تعاملی برای انتخاب مکان دقیق استفاده کرده و مختصات عرض جغرافیایی و طول جغرافیایی را کپی کنید.

همچنین در این بخش می‌توانید مواردی مانند سطح بزرگنمایی، مقیاس دما (فارنهایت یا سانتیگراد)، ایزولین‌های فشار و موارد دیگر را انتخاب کنید. به سادگی هر گزینه را طی و همانطور که مناسب می بینید پیکربندی نمائید. در نهایت روی دکمه ” بروزرسانی” کلیک کنید. سپس بخش آب و هوا به قسمتی که شما مشخص کرده اید، اضافه می شود.

سوالات متداول

بهترین افزونه برای ایجاد بخش هواشناسی کدام است؟

افزونه های مختلفی در این خصوص ارائه شده که برخی از بهترین آنها عبارت هستند از: افزونه Location Weather، افزونه Ventus و…

چگونه یک API هواشناسی پیدا کنیم؟

برای ایجادAPI هواشناسی، می توانید از افزونه ای همچون Location Weather استفاده نمائید.

جمع‌بندی

بسیاری از وب سایت ها که در حوزه های خاصی مانند آژانس های مسافرتی، رزرو هتل و… فعالیت میکنند، ممکن است نیاز داشته باشند تا یک بخش آب و هوا را در سایت خود اضافه کنند. خوشبختانه وردپرس این قابلیت را با استفاده از افزونه بسیار ساده کرده است. ما در این مطلب شما را با آموزش ایجاد بخش هواشناسی در سایت با استفاده از دو افزونه مختلف آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: wpbeginner