You are currently viewing فعالسازی Manage Team در سی پنل – Server.ir

فعالسازی Manage Team در سی پنل – Server.ir


در این مقاله قصد داریم تا نحوه نصب و فعال سازی قابلیت جدید cPanel با عنوان Manage Team را در پنل WHM آموزش دهیم و ساخت حساب های فرعی در cPanel را نیز بررسی کنیم .
با استفاده از این قابلیت میتوانیم حساب های متفاوت ای برای دسترسی به بخش های مختلف هاست خود ایجاد کنیم و دسترسی های آنها را نیز محدود کنیم .
برای مثال به یک یوزر دسترسی FTP را میدهیم و در زمان اتصال به هاست در پنل صرفا موارد مربوط به حساب های FTP برای او نشان داده شده و قابل تنظیم می‌باشند .

فعالسازی Manage Team در WHM

برای فعال سازی Manage Team در قدم اول نیاز هستش از نسخه 112 و یا بالاتر WHM استفاده کنید .
سپس وارد بخش Feature Manager شوید و Feature List پیشفرض را ادیت کنید .

در بخش چک باکس مربوط به این قابلیت را علامت زده و تنظیمات اعلام شده را ذخیره کنید .

تنظیمات در پنل cPanel هاست

پس از اعمال این تغییرات گزینه Manage Team در سمت چپ پنل هاست های cPanel شما قابل مشاهده خواهد بود .
با کلیک کردن بر روی این گزینه وارد محیط کاربری این افزونه میشوید .
در کادر فهرست ها برای هر کاربر نقش های متفاوتی می توانید تعریف کنید .

انواع نقش ها

ادمین : این نقش شامل دسترسی به پایگاه داده، ایمیل و نقش های وب می باشد.
پایگاه داده: این نقش دسترسی به ابزارهای مرتبط با مدیریت پایگاه داده را فراهم می کند.
ایمیل: این نقش دسترسی به ابزارهای مربوط به مدیریت ایمیل را فراهم می کند. وب: این نقش دسترسی به ابزارهای مرتبط با عملکرد وب سایت را فراهم می کند.

در کادر Notes، می‌توانید به صورت اختیاری یادداشت‌هایی درباره کاربر جدید اضافه کنید.
روی Services کلیک کنید و سپس هر سرویسی را که می خواهید کاربر جدید به آن دسترسی داشته باشد انتخاب کنید:
ایمیل: می توانید دسترسی به ایمیل را برای کاربر فعال یا غیرفعال کنید.
FTP: می توانید دسترسی FTP را برای کاربر فعال یا غیرفعال کنید.
وب دیسک: می توانید دسترسی کاربر به دیسک وب را فعال یا غیرفعال کنید.

برای جلوگیری از دسترسی کاربر به حساب یک کاربر تیم را تعلیق کنید، مالک تیم می تواند کاربر تیم را به حالت تعلیق درآورد. هشدار: تعلیق مانع از دسترسی آن کاربر به هر چیزی از داخل رابط cPanel می شود. شما نمی توانید رمز عبور یک کاربر تیم تعلیق شده را تغییر دهید. کاربران معلق به حساب حداکثر مجاز برای مدیریت تیم حساب می‌شوند.

حذف کاربر ایجاد شده
کاربر های حذف شده در حداکثر تعداد حساب‌های مدیریت تیم حساب نشده , این عمل قابل بازگشت نبوده و اطلاعات کاربر برای همیشه حذف می شود .
این قابلیت نیز در برخی از هاست های Server.ir فعال میباشد ,در صورتی که سوال ای در این خصوص داشتید با کارشناسان پشتیبانی فنی از طریق تیکت در تماس باشید